06 48 48 070 | ota yhteyttä

Kosmetologi

Kosmetologi
Kosmetologi
Kosmetologi

Kasvohoidot

Kaikki kasvohoidot sisältävät alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja ihotyypin mukaiset loppuvoiteet sekä kulmien muotoilun ja kestovärjäyksen.

Hemmottelu kasvohoito

Perusteellinen kasvohoito, joka räätälöidään jokaisen ihotyypin ja tarpeiden mukaan. Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, tarvittaessa ihon puhdistuksen, kulmien muotoilun, hieronnan, naamion, loppuvoiteet sekä ihonhoidon ohjauksen.

HydraPeel – ihon puhdistus, kosteutus ja elvytys

HydraPeel laitehoidolla ihohuokoset puhdistetaan kivuttomasti alipaineimua hyväksi käyttäen samalla kun ihoa hoidetaan ja kirkastetaan erityisillä  ihonhoitonesteillä. Hoito on kolmivaiheinen, jossa ensiksi ihoon tehdään hellävarainen mutta teho Detox -kuorinta. Seuraavassa vaiheessa ihon huokoset syväpuhdistetaan epäpuhtauksista. Lopuksi iho kyllästetään antioksidanteilla ja ihosta tulee kirkas ja kuulas.Hoito soveltuu sekä kasvojen että vartalon ihonhoitoon. 

Hydradermie lift

Hydradermia lift kiinteyttää ihoa ja kohottaa kasvonpiirteitä sekä stimuloi kasvojen lihaksia. Hoito myös hellii ihoa syväkosteutuksella ja kuorinnalla tehden ihosta ihanan kimmoisan ja kuulaan.

Ultraäänikasvohoito

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen hoito, joka kuorii kuollutta ihosolukkoa samalla syväpuhdistaen huokosia. Se auttaa vaikuttavia aineita imeytymään syvemmälle ihoon, kirkastaen ja tasoittaen ihon väriä.

Timanttihionta

Timanttihionta on tehokas kasvohoito, joka soveltuu epäpuhtauksille ja kiinteyttä kaipaavalle iholle. Se myös tasoittaa arpia (esim. akne, vesirokko). Hoidossa kuollut ihokerros kuoritaan timanttihionnan avulla, joten ihosta tulee puhdas ja kuulas.

Dermia Solution

Dermia solution kasvohoito on monivaikutteinen hoito. Se kuorii ihon pintaa hellävaraisesti, puhdistaa ihohuokosia tehden ihoon mikrokanavia joka uusii ihoa tehokkaasti palauttaen kimmoisuutta ja elastaanisuutta. Hoito sopii niin akneiholle kuin anti-age ihollekin.

Radiofrekvenssi + Elektoporaatio

Hoidossa yhdistyy neulaton mesoterapia eli elektroporaatio ja rf (radiofrekvenssi). Hoidolla tasoitetaan ihon pintaa ja kiinteytetään myös tehokkaasti pintakerroksen alta, hoito tasoittaa juonteita. Hoito on hellävarainen ja turvallinen kaikille ihotyypeille.

Mesoterapia Cryo medikaalinen laitehoito

Mesoterapia Cryo -laitehoidossa sähköimpulssit tekevät ihoon kanavia, jotka mahdollistavat aktiivisten ainesosien syvän tunkeutumisen. Iholle tärkeiden rakennusaineiden kollageenin ja elastiinin tuotanto aktivoituvat. Hoito kiinteyttää ihoa ja madaltaa juonteita. Ihon pintatekstuuri tasoittuu. Hoito soveltuu ikääntyvän ihon hoitoon. Hoito on erittäin tehokas myös ruusufinnin ja couperoottisen ihon hoidossa.

Happohoito

Happohoidolla uusitaan ihon pintaa. Hoito sopii erityisesti niille jotka kärsivät aknesta tai aknearvista, maksaläiskistä tai muuten vaan epätasaisesta ihonpinnasta. Happohoito vaikuttaa ainoastaan ihon pintakerroksiin. Hoitoa suositellaan sarjahoitona 3-6 kertaa.

Mikroneulaus

Mikroneulaus on tehokas hoito kun haluat uudistaa ihoa. Mikroneulaus auttaa häivyttämään ja ehkäisemään ikääntymisen merkkejä sekä muita ihon virheitä kuten aknearpia, hoito tasoittaa myös ihon värivirheitä. Mikroneulauksessa ihoon neulataan pieniä mikrokanavia jotka aiheuttavat ihoon mirkovaurioita, ihon puolustus- ja korjausmekanismi käynnistyy, mikä aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Iho kiinteytyy, vahvistuu ja värivirheet tasoittuvat.

Plasmahoidot

Plasmahoito on erittäin tehokas hoitomuoto ihon kiinteytykseen ilman plastiikkakirurgisia leikkauksia. Plasmahoidossa muodostetaan pienenpieni plasmavälähdys/salama ihon ja laitteen välille ilman, että laitteen hoitopää koskettaa ihoa. Ihon kosteus yhdessä salaman energian kanssa muodostaa höyrystymispisteen tuottaen ns. plasmaa, joka supistaa ja kiinteyttää ihoa. Hoito aktivoi myös ihon tuottamaan kollageenia ja terveitä soluja erittäin tehokkaasti jonka seurauksena prosessi jatkuu ihossa vielä n.3kk kuluttua hoidon tekemisen jälkeenkin. Hoidon tuloksia voidaan nähdä jo välittömästi, mutta lopullinen tulos vasta 3kk kuluttua. Joissakin tapauksissa hoito kannattaa uusia 1-2 kertaa hyvän lopputuloksen saamiseksi. Lopputulos säilyy ihossa n.2 vuotta. Hoitoa käytetään roikkuvaan ihoon ylä- ja alaluomilla, juonteisiin, leukalinjaan ns. ”hamsterinpusseihin”, kaksoisleukaan sekä nasolabiaali juonteisiin. Laitteella voidaan myös poistaa pigmenttimuutoksia ns. maksaläiskiä iholta sekä luomia. Hoidossa iho puudutetaan, sillä plasmasalama aiheuttaa iholle runsaasti lämpöä. Hoitokohtaan muodostuu pieni vaalea rupi 3-7 päiväksi.

Pikakasvohoito

Pieni hemmottelu arjen kiireisiin esim. ruokatauolla. Kirkastava pikakasvohoito sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, naamio, sekä loppuvoiteet.

LED-valohoito

Ihoa uusiva, kiinteyttävä ja rauhoittava hoito. Sopii myös akneiholle ja ruusufinniin.

Karpoksiterapia

Karpoksiterapiassa hiilidioksidi imeytetään ihoon tehokkailla tuotteilla. Hoito parantaa ihon joustavuutta, kiinteyttää, kirkastaa ja hoitaa tulehduksia.

Jalkahoito

Jalkahoito saa suun hymyyn ja se on tärkeä osa hyvinvointiasi ja terveyttäsi. Jalkahoito sisältää: jalka-analyysin, kylvetuksen, kovettumien, syylien, ja känsien poiston, kynsinauhojen hoidon, hieronnan sekä kynsien leikkauksen ja lakkauksen. (Valitettavasti emme tee tällä hetkellä jalkahoitojen osalta kotikäyntejä)

Kulmat ja ripset

Ripsienkestotaivutus

Ripset taivutetaan hellävaraisesti silikonimuotin avulla jolloin saadaan valittua haluttu kaarevuus ripselle. Ripsien kestotaivutuksen yhteydessä saat halutessasi maksuttoman kulmien laminoinnin.

Kestovärjäykset

Uutta ilmettä kulmien muotoilulla ja kestovärjäyksillä. Ripsien kestovärjäys antaa uutta ilmettä silmillesi.

Ota Yhteyttä

Ajanvaraukset ainoastaan puhelimitse

Fysioterapia ja hierontapalvelut: 06-4848070

Kosmetologihoidot: 0503400072

Jos kätemme ovat varatut, jätä viesti vastaajaan niin soitamme sinulle takaisin!

(06) 484 8070

Härmäntie 21, 62300 Härmä

fysiosillanpaa(at)fysiosillanpaa.fi