fysio

 • Yritys
 • Palvelut
 • Henkilökunta
 • Hinnasto
 • Info
 • Kosmetologi

  fysioterapiahoitoa fysioterapiahoitoa fysioterapiahoitoa
  Kasvohoidot

  Hemmottelu kasvohoito

  Perusteellinen kasvohoito, joka räätälöidään jokaisen ihotyypin ja tarpeiden mukaan. Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, tarvittaessa ihon puhdistuksen, kulmien muotoilun, hieronnan, naamion, loppuvoiteet sekä ihonhoidon ohjauksen.

  Ultraäänikasvohoito

  Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen hoito, joka kuorii kuollutta ihosolukkoa samalla syväpuhdistaen huokosia. Se auttaa vaikuttavia aineita imeytymään syvemmälle ihoon, kirkastaen ja tasoittaen ihon väriä.

  Timanttihionta

  Timanttihionta on tehokas kasvohoito, joka soveltuu epäpuhtauksille ja kiinteyttä kaipaavalle iholle. Se myös tasoittaa arpia (esim. akne, vesirokko). Hoidossa kuollut ihokerros kuoritaan timanttihionnan avulla, joten ihosta tulee puhdas ja kuulas.

  Happohoito

  Happohoidolla uusitaan ihon pintaa. Hoito sopii erityisesti niille jotka kärsivät aknesta tai aknearvista, maksaläiskistä tai muuten vaan epätasaisesta ihonpinnasta. Happohoito vaikuttaa ainoastaan ihon pintakerroksiin. Hoitoa suositellaan sarjahoitona 3-6 kertaa.

  Mikroneulaus

  Mikroneulaus on tehokas hoito kun haluat uudistaa ihoa. Mikroneulaus auttaa häivyttämään ja ehkäisemään ikääntymisen merkkejä sekä muita ihon virheitä kuten aknearpia, hoito tasoittaa myös ihon värivirheitä. Mikroneulauksessa ihoon neulataan pieniä mikrokanavia jotka aiheuttavat ihoon mirkovaurioita, ihon puolustus- ja korjausmekanismi käynnistyy, mikä aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Iho kiinteytyy, vahvistuu ja värivirheet tasoittuvat.

  Hydradermie lift

  Hydradermia lift kiinteyttää ihoa ja kohottaa kasvonpiirteitä sekä stimuloi kasvojen lihaksia. Hoito myös hellii ihoa syväkosteutuksella ja kuorinnalla tehden ihosta ihanan kimmoisan ja kuulaan.

  Dermia Solution

  Dermia solution kasvohoito on monivaikutteinen hoito. Se kuorii ihon pintaa hellävaraisesti, puhdistaa ihohuokosia tehden ihoon mikrokanavia joka uusii ihoa tehokkaasti palauttaen kimmoisuutta ja elastaanisuutta. Hoito sopii niin akneiholle kuin anti-age ihollekin.

  Radiofrekvenssi

  Hoidossa yhdistyy neulaton mesoterapia eli elektroporaatio ja rf (radiofrekvenssi). Hoidolla tasoitetaan ihon pintaa ja kiinteytetään myös tehokkaasti pintakerroksen alta, hoito tasoittaa juonteita. Hoito on hellävarainen ja turvallinen kaikille ihotyypeille.

  Plasmahoidot

  Plasmahoito on erittäin tehokas hoitomuoto ihon kiinteytykseen ilman plastiikkakirurgisia leikkauksia. Plasmahoidossa muodostetaan pienenpieni plasmavälähdys/salama ihon ja laitteen välille ilman, että laitteen hoitopää koskettaa ihoa. Ihon kosteus yhdessä salaman energian kanssa muodostaa höyrystymispisteen tuottaen ns. plasmaa, joka supistaa ja kiinteyttää ihoa. Hoito aktivoi myös ihon tuottamaan kollageenia ja terveitä soluja erittäin tehokkaasti jonka seurauksena prosessi jatkuu ihossa vielä n.3kk kuluttua hoidon tekemisen jälkeenkin. Hoidon tuloksia voidaan nähdä jo välittömästi, mutta lopullinen tulos vasta 3kk kuluttua. Joissakin tapauksissa hoito kannattaa uusia 1-2 kertaa hyvän lopputuloksen saamiseksi. Lopputulos säilyy ihossa n.2 vuotta. Hoitoa käytetään roikkuvaan ihoon ylä- ja alaluomilla, juonteisiin, leukalinjaan ns. "hamsterinpusseihin", kaksoisleukaan sekä nasolabiaali juonteisiin. Laitteella voidaan myös poistaa pigmenttimuutoksia ns. maksaläiskiä iholta sekä luomia. Hoidossa iho puudutetaan, sillä plasmasalama aiheuttaa iholle runsaasti lämpöä. Hoitokohtaan muodostuu pieni vaalea rupi 3-7 päiväksi.

  Pikakasvohoito

  Pieni hemmottelu arjen kiireisiin esim. ruokatauolla. Kirkastava pikakasvohoito sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, naamio, sekä loppuvoiteet.

  Käsihoito

  Hoidetut kädet ovat kauniit. Kuivat kädet ilahtuvat ammattilaisten hoidosta. Käsihoito sisältää: analyysin, kylvetyksen, kynsinauhojen hoitamisen, kuorinnan, hieronnan ja kynsien lakkauksen.

  kasvohoito
  Jalkahoito

  Jalkahoito saa suun hymyyn ja se on tärkeä osa hyvinvointiasi ja terveyttäsi. Jalkahoito sisältää: jalka-analyysin, kylvetuksen, kovettumien, syylien, ja känsien poiston, kynsinauhojen hoidon, hieronnan sekä kynsien leikkauksen ja lakkauksen.

  jalkahoito

  Hemmottelu jalkahoito

  Perinteisen jalkahoidon lisäksi hemmottelu jalkahoidossa on myös kuorinta, naamio sekä pidempi hieronta.

  Parafiinihoito jaloille tai käsille

  Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva lämmin parafiinihoito parantaa ihon aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lievittää kipuja. Erityisen hyvä hoito reumapotilaille.

  Kulmat ja ripset

  Ripsipidennys

  Ripsipdennyksissä kiinnitetään lisäke omiin ripsiin erikoisliimalla, jolla saadaan näyttävää tuuheutta ja pituutta tai luonnollista korostusta silmiin asiakkaan toiveesta tai ripsilaadusta riippuen. Valikoimasta meiltä löytyy klassiset ripsipidennykset jotka tuovat luonnollisempaa korostusta silmille sekä volyymiripsipidennykset joilla saa näyttävämpää ja tuuheampaa lopputulosta.

  Lashlift (ripsienkestotaivutus)

  Lashlift eli ripsien kestotaivutus. Kestotaivutuksella on mahdollista saada luonnollista vaihtelua ripsipidennyksille. Ripset taivutetaan hellävaraisesti silikonimuotin avulla jolloin saadaan valittua haluttu kaarevuus ripselle. Lashlift sopii hyvin sellaiselle joka kaipaa hieman kohotusta ilmeeseen.

  Kestovärjäykset

  Uutta ilmettä kulmien muotoilulla ja kestovärjäyksillä. Ripsien kestovärjäys antaa uutta ilmettä silmillesi.

  Kulmien laminointi

  Kestomuotoilussa kulmakarvat muotoillaan mieleiseesi muotoon korostamaan luonnollisesti omia kulmia, microblaidingin tai kestopigmentoimisen sijaan.

  Pigmentointi

  Kosmetologi Satu Aikio hoitola SatuMaista käy meillä tekemässä microbladingia ja kestopigmentointeja sekä pigmentointien poistoja.

  Ota yhteyttä